Clinique - Clinique ID - Active Cartridge Concentrate Lines and Wrinkles Clinique - Clinique ID - Active Cartridge Concentrate Lines and Wrinkles

Clinique ID
Active Cartridge Concentrate Lines and Wrinkles van Clinique

0
 
10 ml
-17%

BP: € 109,50* / 100 ml 10 ml

Direct leverbaar

€ 10,95*
€ 13,22*
Uitverkocht
 
Artikelnr. 50204

Klanten kochten ook

Beschrijving van Clinique ID Active Cartridge Concentrate Lines and Wrinkles van Clinique

Met de Clinique Active Cartridge Concentrate Lines en Wrinkles kunt u de tekenen van veroudering tegengaan. Clinique ID-gezichtsverzorging wordt echter niet alleen gebruikt, maar gemengd met een basis die geschikt is voor uw huidtype voor het eerste gebruik. Als basis kunt u kiezen tussen Hydrating Jelly, Moisturizing Lotion+ of Mouisturizing Gel uit de Clinique ID Dramtically Different huidverzorgingslijn. Dankzij de innovatieve Custom Blend Chemistry-technologie blijven de actieve ingrediënten van het concentraat ook na het mengen geïsoleerd en worden ze bij elke toepassing opnieuw gecombineerd.

Zo gebruikt u de Clinique Active Cartridge Concentrate Lines en Wrinkles

Het concentraat, verrijkt met waardevolle ingrediënten zoals wei-eiwit, maakt fijne lijntjes en rimpels gladder en geeft de huid bovendien aanzienlijk meer stevigheid. Voeg voor de eerste toepassing de booster toe aan de basis. De gepersonaliseerde gezichtsverzorging wordt 's morgens en 's avonds na de reiniging op het gezicht en de hals aangebracht en zachtjes ingemasseerd met ronddraaiende bewegingen. Om de absorptie van de gezichtsverzorging te optimaliseren, moet de huid vóór gebruik grondig worden gereinigd en geëxfolieerd. Regelmatig gebruik van Clinique ID-concentraat is essentieel voor bevredigende resultaten.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon