BABOR - Teint - Perfect Finish Foundation BABOR - Teint - Perfect Finish Foundation

Teint
Perfect Finish Foundation van BABOR

6
 

No. 01 Natural / 9 g

€ 28,95*
 
 

No. 02 Porcelain / 9 g

€ 28,95*
 
 

No. 03 Almond / 9 g

€ 28,95*
 
 

No. 04 Sunny / 9 g

€ 28,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 61032

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Teint Perfect Finish Foundation van BABOR

Productlijn: Make-up
Lijn: Teint
Naam: Perfect Finish Foundation

De Teint Make-up Compact Foundation uit de serie Linie Perfect Finish Foundation van BABOR is volledig in lijn met het concept van het bedrijf, dat al tientallen jaren de huid en het haar van zijn klanten verwent met hoogwaardige ingrediënten. Want BABOR staat voor individuele huidverzorging en illustreert dit idee in het logo met de zwarte roos, die altijd al voor schoonheid heeft gestaan. Daarom zijn de recepten van de ontwikkelaars gebaseerd op zeer innovatieve en exclusieve ingrediënten en voedingsstoffen, die de huid op een bijzonder zachte manier reinigen en van een unieke verzorging voorzien. De actieve ingrediënten zijn op elkaar afgestemd en bieden uw huid alles wat ze nodig heeft om zich te beschermen tegen de schadelijke milieu-invloeden waaraan ze elke dag wordt blootgesteld.

Ontdek met de Teint Make-up Compact Foundation uit de serie Perfect Finish Foundation van BABOR een hoogwaardige verzorging

die u ondersteunt bij uw dagelijkse make-up. Breng de foundation aan op een droge of vochtige huid en zorg ervoor dat de buitenste randen glad zijn. Het product maakt uw teint gelijkmatiger en vermindert tegelijkertijd oneffenheden en ouderdomsvlekken. De foundation heeft een licht matterende werking en laat een zeer aangenaam, zijdeachtig gevoel achter op de huid.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (6 Klantenbeoordelingen)