Huidverzorging, Cosmetica en Parfum van DIOR

1873
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Wist u al?

Dior - Uitzonderlijke en luxueuze cosmetica

In 1946 richtte de modeontwerper Christian Dior samen met zijn schoolvriend Marcel Boussac het bedrijf Dior op. De ontwerpen van Dior onderscheidden zich van de mode uit de oorlogsjaren en creëerden een nieuwe, elegante look. Vandaag is Dior een van de grootste fabrikanten van luxeproducten ter wereld. Dior verkoopt onder meer juwelen, cosmetica en parfums. De cosmetica van Dior zijn populairder dan ooit en de parfums zijn ware klassiekers en geuriconen. Dior is meer dan een merk - Dior is een levensfilosofie.

Twee voorbeeldige geuren uit de Dior parfumwereld:

Dior Homme is het signatuurparfum van Dior Homme Couture: net als de modecollecties wordt Dior Homme gekenmerkt door raffinement en avant-gardistische durf. De iriscompositie heeft een geheel eigen sexappeal, dat wordt geaccentueerd door mannelijke houtachtige noten. Dior Homme Eau de Toilette wordt gedragen als een pak dat altijd tijdloos en elegant is. Dior Homme werd gelanceerd in verschillende geuren die passen bij elke karaktereigenschap van de Dior-man. Naast Dior Homme Eau de Toilette zijn ook Dior Homme Sport, Dior Homme Cologne en Dior Homme Intense in de winkel verkrijgbaar.

Een van de absolute geuriconen van de Dior damesparfums is Dior J'adore. De flacon is geïnspireerd op de sensuele silhouetten in de vorm van een acht, die Christian Dior ontwierp voor zijn eerste modecollectie, de New Look. De hals van de flacon doet denken aan een Masai-ketting van goud en doet de J'adore amfoor sensueel en nobel lijken. Ook de signatuur van het parfum J'adore is onmiskenbaar: een bloemig boeket van bergamot, roos en jasmijn. Het populaire parfum is ook gelanceerd in verschillende versies zoals Eau de Parfum Absolue, Voile de Parfum, L'Or Essence de Parfum en Eau de Toilette.

Revolutionair en vernieuwend - De huidverzorgingsproducten van Dior

In 2003 zet Dior een nieuwe standaard voor hydraterende gezichtsverzorging met de introductie van de Hydra Life lijn. Bijzonder opmerkelijk is echter de baanbrekende vooruitgang die het onderzoek van Dior heeft geboekt op het gebied van stamcelonderzoek: met Capture Totale werd een aantoonbare vertraging van de huidveroudering bereikt.

Naast innovatie is ook het woord "uitmuntendheid" zeer belangrijk bij Dior. De verzorgingsproducten van Dior slagen erin bloemen en wetenschap op een unieke manier te combineren. Zo zijn de tuinen van Dior het centrum van onderzoek en ontwikkeling: de onderzoekers van Dior onttrekken natuurlijke ingrediënten met een onvergelijkbaar waardevol cosmetisch potentieel aan de bloemen die op speciaal geselecteerde stukken grond worden geplant.

Creëer catwalk-achtige looks met Dior make-up

De make-upproducten van Dior beleven een revival sinds Peter Philips bij het bedrijf in dienst is getreden. Felle kleuren, moderne dessins en vernieuwende texturen: met de make-upproducten van Dior voelt u zich de ster van de catwalk. Dit is vooral te zien in de Dior-productlijn Diorshow. In 2015 heeft Peter Philips de beroemde backstage-lijn volledig vernieuwd: Het resultaat is een ultra-vrouwelijke, absoluut moderne oogmake-up.