22% * besparen + 10% korting met premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ERBE Nagelscharen Nagelschaar voor linkshandigen

Direct leverbaar
Artikelnr.
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
Naam
Nagelschaar voor linkshandigen,
Lijn
Nagelscharen
Productlijn
Erbe
De meeste nagelscharen in de handel brengen helaas een belangrijk nadeel met zich mee: Ze zijn alleen geschikt voor rechtshandigen. Maar als u daarentegen tot de minderheden van linkshandigen behoort, hoeft u natuurlijk niet nee te zeggen tegen de dagelijkse verzorging van uw nagels. Het innovatieve Becker Manicure nagelschaartje voor linkshandigen is speciaal gericht op deze groep mensen.

Kwalitatief hoogwaardige speciale schaar voor linkshandigen – ideaal voor de dagelijkse verzorging van de nagels

De Becker Manicure nagelschaar voor linkshandigen blijkt een hoogwaardig gereedschap te zijn wanneer het gaat om de verzorging van de vinger- en teennagels. De schaar bestaat namelijk uit speciaal, gesmeed staal, dat bijzonder gehard en bovendien nauwkeurig geslepen is – dit draagt ertoe bij dat u zeer lange tijd plezier beleeft aan dit product. Idealiter is de Becker Manicure nagelschaar voor linkshandigen er speciaal op berekend om ook moeilijk bereikbare delen optimaal te kunnen bewerken en de gebogen snijrand maakt het bovendien mogelijk om snel en eenvoudig de nagels in de gewenste vorm te knippen.
0,0
0
Klantenbeoordelingen

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 24-06-2024.


***De premium korting geldt niet voor cadeaubonnen. Alle andere voorwaarden kun je vinden op www.parfumdreams.nl/parfumdreams-premium

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube