Bij elke fase nicht fases in ons productieproces laten wij ons leiden door onze 5 waarden.

Klanttevredenheid
 
01
 

Klanttevredenheid

Het gelukkig maken van onze klanten speelt bij ons een centrale rol. Wij zijn voortdurend bezig om onze service te verbeteren en de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren om de klanttevredenheid te verhogen.

Moed
 
02
 

Moed

Moed betekent voor ons dat we de nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen niet verliezen en dat we ons op onbekende terreinen wagen. Hierbij handelen wij steeds in het belang van de klant en de onderneming.

Teamwork
 
03
 

Teamwork

Wij hechten veel waarde aan het WIJ-gevoel. Onze teamspirit laat ons gezamenlijk onze doelen bereiken en de ladder naar de top beklimmen.

Passie
 
04
 

Passie

Hard voor iets werken noemt men passie. Ook bij hindernissen verliezen wij ons doel niet uit het oog en werken we steeds hard om onze klanten enthousiast te maken.

Veiligheid
 
05
 

Veiligheid

Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze klanten tijdens het winkelen en surfen op parfumdreams.be. Wij laten onze interne processen regelmatig door externe partners controleren en hebben hiermee al veel certificaten verdiend.

Naar boven

Geschiedenis

oprichting

2004

 
 

oprichting

De online shop parfumdreams.be bestaat sinds 2004 en biedt haar klanten een omvangrijke keuze uit parfums, verzorgingsproducten en cosmetica. Eerst nog in een eenvoudige uitvoering en met slechts weinig merken in het assortiment ontwikkelde het zich snel tot een van de grootste online-parfumerieën in particulier beheer in Europa.

Merken
 
500
 

Merken

In de loop van de tijd groeide het assortiment tot inmiddels meer dan 500 merken. Ook de homepage veranderde en voldoet vandaag de dag aan de nieuwste stand der techniek. Maar deze ontwikkeling is nog niet ten einde. Door voortdurende uitbreiding van het assortiment en het toepassen van de nieuwste technologieën richten we ons naar de wensen van onze klanten en verwerken we hun feedback zeer efficiënt.

Naar het merkenoverzicht.
Optimalisering
 
Optimalisering
 

Service & webshop

Zo hebben wij bijvoorbeeld de beantwoordingstijd van e-mails tijdens de reguliere openingstijden gereduceerd tot 2,5 uur. Momenteel voeren wij minimaal een keer per week een update van onze webshops uit met nieuwe features. Hierbij horen de integratie van nieuwe betaalwijzen of nieuwe filters om producten sneller te vinden, de verbetering van het bestelproces of veranderingen van de paginastructuur.

Filialen
Filialen
 
 

Fysieke winkels

De ontwikkeling van parfumdreams.be wordt ondersteunt door fysieke Akzente winkels. Hiertoe behoren 25 parfumerieën, drie kapsalons en meerdere beautysalons. De medewerkers in de filialen vertellen over hun ervaringen en dagelijkse gesprekken met klanten en leveren zo extra knowhow voor onze online klanten.

Onze filialen

Ons streven

Assortiment
 
Assortiment
 

Voortdurende uitbreiding

Parfumdreams.be streeft ernaar om klanten een ruime keuze aan hoogwaardige producten tegen faire prijzen te bieden. Ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt en bestaat niet alleen uit topmerken maar ook uit actuele modeproducten. Zo krijgt u bij parfumdreams.be naast artikelen van klassieke aanbieders als Chanel, Hugo Boss enz. ook natuurcosmetica (Lavera, Ren Skincare of Korres), exclusieve merken (Bond No.9, Clive Christian) of de nieuwste lifestyle producten (George Gina & Lucy, Guess, New Yorker, Puma, David Beckham).

Service
 
Service
 

Wij adviseren u graag

Bovendien staat parfumdreams.be voor een uitstekende service. Op ons gratis hotline nummer staat ons serviceteam u van maandag - vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur ter beschikking.

Contact opnemen met het serviceteam
 
Betaalmethodes
 

& 180 dagen retourrecht

Klanten van parfumdreams.be kunnen kiezen uit tien verschillende betaalwijzen. Kopen op rekening wordt aangeboden, maar men kan ook contant betalen of per vooruitbetaling. Bovendien is betaling per creditcard, incasso, PayPal of PayPal Express, Amazon Payments of Sofort-overschrijving mogelijk. Naar keuze is een bestelling onder rembours mogelijk. Het service-aspect wordt aangevuld met een recht van teruggave gedurende 180 dagen.

Bescherming van persoonsgegevens
 
Bescherming van persoonsgegevens
 

veilige omgang met gegevens

De veilige omgang met klantengegevens heeft eveneens hoogste prioriteit. Deze hoge eisen aan ons hebben wij extra in een uitvoerig proces laten controleren door de neutrale certificatie-instantie „Datenschutz cert GmbH“ en wij zijn nog altijd de enige parfumerie (stand 2015) met een dergelijk certificaat (certificaatnummer DSC.332.07.2015 568). Ook het keurmerk van Trusted Shops en het EHI-keurmerk bevestigen dat er veilig kan worden gewinkeld bij parfumdreams.be. Met de consumentenbescherming van Trusted Shops krijgen onze klanten bovendien een geldteruggarantie.

Milieu
 
Milieu
 

Hoge eisen

Ook wat betreft milieu stellen wij hoge eisen. Via een fotovoltaïsch zonnesysteem wekken wij meer stroom op dan wij verbruiken en onze processen verlopen volledig papierloos.

Team

Bestuur

 
 

Kai Renchen & Vanessa Stützle & Steven Mattwig

Team

 
 

Jong, dynamisch en vol passie

Het gehele team rondom de bedrijfsleider Kai Renchen bestaat uit meer dan 380 medewerkers. De medewerkers werken in één van de fysieke winkels of rechtstreeks voor de onlineshop. Het jonge team overtuigt met innovatieve ideeën en een zeer goed werkklimaat. Gezamenlijke activiteiten als zomerfeesten, concertbezoeken enz. zorgen daarnaast voor een echt Wij-gevoel. Om gewapend te zijn voor de toekomst is parfumdreams.be betrokken bij opleiding en bijscholing. Elk jaar leiden wij meer dan tien personen op binnen verschillende afdelingen van onze onderneming, van commercieel medewerker/ster voor het kantoormanagement via ICT specialist (systeemintegratie) tot marketing- en mediamanagement (BA) Dankzij de flexibele werktijden bij parfumdreams.be is het voor jonge ouders mogelijk om gezinsleven en beroep met elkaar te combineren. Regelmatige bijscholingen houden onze medewerkers up-to-date. Het team is elke dag opnieuw blij om u als klant enthousiast te maken over onze schitterende producten en een zeer hoge servicegraad.

Wij verheugen ons op uw volgende bezoek op parfumdreams.be!

Team