SENSAI - Colours - Eye Colour Palette SENSAI - Colours - Eye Colour Palette SENSAI - Colours - Eye Colour Palette SENSAI - Colours - Eye Colour Palette SENSAI - Colours - Eye Colour Palette

Colours
Eye Colour Palette van SENSAI

1
 
 
 

N° 01 Shiny Foliage / 3,70 g

Direct leverbaar

€ 58,95*
 
 
 
 

N° 02 Night Sparkle / 3,70 g

Direct leverbaar

€ 58,95*
 
 
 
 

N° 03 Petal Dance / 3,70 g

Direct leverbaar

€ 58,95*
 
 
 
 

N° 04 Frosty Twilight / 3,70 g

Direct leverbaar

€ 58,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 417317

Klanten kochten ook

Beschrijving van Colours Eye Colour Palette van SENSAI

Exclusieve make-up voor de ogen is nu verkrijgbaar met het Eye Colour assortiment uit de Colours-serie van kwaliteitsfabrikant SENSAI. Luxe cosmetica uit Japan - het label staat al tientallen jaren wereldwijd voor producten van hoge kwaliteit die een volledig nieuwe standaard zetten in cosmetica en make-up. Het huidige onderzoek is gebaseerd op de ontdekking dat huid en zijde vergelijkbare structuren hebben. Op basis hiervan heeft SENSAI talrijke patenten ontwikkeld die het mogelijk maken om steeds geavanceerdere cosmetische producten te creëren. Met het Eye Colour assortiment uit de Colours-serie kun je deze innovatieve texturen naar huis halen en jezelf trakteren op extra kleur!

Voor de perfect opgemaakte oogzone

Luxueuze ingrediënten gemaakt van kostbare Koishimaru zijde maken deel uit van het exclusieve Eye Colour assortiment. Met niet minder dan vier perfect op elkaar afgestemde tinten kunt u een make-up creëren die bij uw stemming past, waardoor uw ogen effectief worden geaccentueerd en stralen. De zijdezachte, delicate texturen verbinden zich perfect met de zachte huid rond de ogen en brengen op vakkundige wijze in de praktijk wat de Colours-serie belooft - een natuurlijke glans die intens is, maar niet opdringerig. Dit exclusieve cosmetische product is verkrijgbaar in vier verschillende kleurvariëteiten. Combineert u zoals u wilt - van SENSAI voor modebewuste cosmetica-liefhebbers met het extra vleugje verfijning.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
4 (1 Klantenbeoordeling)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon