SALE
SENSAI - Colours - Styling Eyebrow Pencil Refill SENSAI - Colours - Styling Eyebrow Pencil Refill SENSAI - Colours - Styling Eyebrow Pencil Refill SENSAI - Colours - Styling Eyebrow Pencil Refill

Colours
Styling Eyebrow Pencil Refill van SENSAI

0
 
 

N° 01 Dark Brown / 0,20 g

Direct leverbaar

€ 16,95*
 
 
 

N° 02 Warm Brown / 0,20 g

Direct leverbaar

€ 18,95*
 
 
 

N° 03 Taupe Brown / 0,20 g

Direct leverbaar

€ 16,95*
 
Uitverkocht
 
Artikelnr. 417469

Klanten kochten ook

Beschrijving van Colours Styling Eyebrow Pencil Refill van SENSAI

Met het Styling Eyebrow Pencil van SENSAI bereikt u nauwkeurig gedefinieerde wenkbrauwen met de perfecte curve. Optimaal natekenen is mogelijk door het ovale stift en de romige formule. Het potlood heeft ook een spiraalvormige borstel waarmee u uw wenkbrauwen in één stap kunt vormen en stylen. Het potlood is daarom ideaal voor natuurlijk uitziende lijnen. Het is verkrijgbaar in 2 kleurschakeringen. De Styling Eyebrow Pencil Refill is ontworpen zodat u uw wenkbrauwpotlood bij kunt vullen. Als u uw potlood wilt bijvullen, schroeft u het aan de onderkant los. Trek vervolgens de lege cartridge er voorzichtig uit en plaats de nieuwe.

Exclusieve make-up en kleuren van SENSAI

De buitengewone kracht van zijde, gecombineerd met geavanceerde huidverzorgingstechnologieën - dit is wat het Japanse make-up merk SENSAI onderscheidt. De producten bevatten allemaal de buitengewone kracht van Koishimaru zijde. Of het nu gaat om Foundations, Colours of Eyebrow Pencils - de textuur van de producten is bijzonder romig en versmelt met de huid. De Styling Eyebrow Pencil Refill is de ideale aanvulling op het Styling Eyebrow Pencil, dat zorgt voor natuurlijk ogende lijnen.

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon