PROMOPREMIUM
APRICOT - Body - Reusable Neck Pad - it's neck or nothingAPRICOT - Sets - Beauty Box Hyaluron - a heart for hyaluronAPRICOT - Body - Reusable Neck Pad - it's neck or nothing

Body
Reusable Neck Pad - it's neck or nothing van APRICOT

0
Kan tot 30 keer gebruikt worden / 1 stuks

BP: € 26,90* / 1 stuks Kan tot 30 keer gebruikt worden / 1 stuks

Direct leverbaar

Flame € 26,90*
 
je bespaart: -13%
Set S

Cadeauset:1x Voorhoofdpad + 1x Oogpad + 1x Mondpad + 1x Décolletépad + 1x Nekpad + 1x Handpad + Siliconenpadreiniger 150 ml / 1 stuks BP: € 159,00* / 1 stuks Cadeauset:1x Voorhoofdpad + 1x Oogpad + 1x Mondpad + 1x Décolletépad + 1x Nekpad + 1x Handpad + Siliconenpadreiniger 150 ml / 1 stuks

Direct leverbaar

Flame € 159,00*
 
je bespaart: -13%
Uitverkocht
amazon paypal visa mastercard maestro
 
Artikelnr. 591798
Gegarandeerd Origineel
Koop op Rekening
Levering binnen 2-3 dagen

Dit kan u ook bevallen

Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops. Beoordelingen worden niet op echtheid gecontroleerd

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
Productlijn: Beauty Pads
Lijn: Body
Naam: Reusable Neck Pad - it's neck or nothing
Huid: normale huid
Productnaam: Clean Beauty
Consistentie: compact
Producttype: pad
Toepassing: hals
Leeftijd: 30+
Effect: gladmakend

Tekenen van huidveroudering kunnen op verschillende delen van het lichaam zichtbaar zijn. En terwijl er meestal veel zorg aan wordt besteed om het gezicht er zo jeugdig fris mogelijk uit te laten zien, wordt de hals vaak verwaarloosd. Maar ook hier kunnen tekenen van huidveroudering verschijnen. De nekpad - hals of niets van APRICOT kan hierbij helpen. Het speciale anti-verouderingskussen is gemaakt van zuivere siliconen van medische kwaliteit. Het is verrijkt met extra effectief, laagmoleculair hyaluronzuur, dat zelfs tot in de diepere huidlagen kan doordringen. De APRICOT "Neck Pad - it's a neck or nothing" is effectief vanaf het eerste gebruik. Blijvende resultaten zijn al na een paar keer aanbrengen zichtbaar. Geniet van een gladdere en vollere huid door het vochtgehalte van de huid te stabiliseren en de collageenproductie te stimuleren.

kan tot 30 keer gebruikt worden

U kunt uw APRICOT nekpad - het is nek of niets - tot 30 keer gebruiken voor uw lichaamsverzorgingsroutine. Regelmatig gebruik versterkt het verstevigende effect van de huid. Het rimpelverminderende effect is klinisch bewezen. Af en toe reinigen van de bodypad met milde zeep wordt aanbevolen. Het lichaamsverzorgingsproduct wordt gemaakt in Duitsland en is ook veganistisch en wreedheidvrij. Als je hals er niet meer zo stevig uitziet als normaal of als de eerste rimpels verschijnen, is de pad eenvoudig te gebruiken. Reinig en droog eerst het betreffende huidgebied. Strek vervolgens je kin iets omhoog om de huid strakker te maken. Haal de pad uit de folie en leg hem op de hals. Laat de pad minstens een uur op de huid liggen. Regelmatig gebruik van het lichaamsverzorgingsproduct wordt aanbevolen zodat de huid optimaal kan regenereren. Plaats de pad na gebruik terug op de folie zodat je hem later opnieuw kunt gebruiken.

Reinig de te behandelen huid. Het moet droog en schoon zijn.

- Verdeel de rimpels in het halsgebied voorzichtig met je vingers en breng de pad aan.
- Gebruik de pad regelmatig gedurende minstens een uur of idealiter de hele nacht.

Bewaar het kompres na gebruik in de folie en het zakje. Je kunt het af en toe schoonmaken met milde zeep onder lauw stromend water en het te drogen leggen. Je kunt ook onze Silicone Pad Cleanser gebruiken, die geoptimaliseerd is voor het materiaal.

Dimethicone, Hyaluronic Acid