Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams
5 (1)

ERBE Nageltangen Teennagelknipper 14 cm, roestvrij

Direct leverbaar
Artikelnr.
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
De hoogwaardig nagelknippers van het cosmeticabedrijf Erbe uit Solingen inspireren met hun ergonomische vorm bij de voetverzorging. Het spectrum aan modellen varieert van de teennagelknipper van 14 cm tot nagelknippers met een lengte van van 14,5 cm. Elke nagelknipper van Solingen is roestvrij waardoor de exclusief door de Erbe ontwikkelde nagelknippers lang meegaan. Na elke voetverzorging kan de teennagelknipper 14 cm gesteriliseerd worden omdat hij volledig uit gesmeed staal bestaat.
0,0
0
Klantenbeoordelingen

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 23-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube