Slechts 48 uur! -22%* korting

Menu

Parfumdreams
0 (0)

ERBE Pedicure Excavator dubbel, kleine haak, 15,7 cm

Direct leverbaar
Artikelnr.
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
Bij een professionele pedicure voor hoogwaardige cosmetica van de voeten zijn het verwijderen van uitstekend weefsel rond het nagelbed en het verwijderen van vuil en kleine vreemde voorwerpen essentieel Met de dubbelzijdige excavator uit het assortiment van Becker Manicure kan de nagelzone van elke teen optimaal worden bewerkt en een natuurlijke en esthetische basislook worden bereikt. Door een lengte van 15,7 cm is een handig gebruik gegarandeerd, een kleine haak zorgt voor een nauwkeurige werking van de engste ruimtes. De dubbelzijdige excavator van Becker Manicure wordt zowel thuis als in professionele nagelstudio's gebruikt.
0,0
0
Klantenbeoordelingen

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 23-05-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube