PREMIUM
ERBE - Scheersets - Scheerset 4- dlg, Gillette FusionERBE - Scheersets - Scheerset 4- dlg, Gillette Fusion

Scheersets
Scheerset 4- dlg, Gillette Fusion van ERBE

0
1 stuks

BP: € 269,00* / 1 stuks 1 stuks

Direct leverbaar

€ 269,00*
 
je bespaart: -13%
Uitverkocht
 
Artikelnr. 990176

Dit kan u ook bevallen

Beschrijving van Scheersets Scheerset 4- dlg, Gillette Fusion van ERBE

Productlijn: Shaving Shop
Lijn: Scheersets
Naam: Scheerset 4- dlg, Gillette Fusion

Met de Gillette Fusion Shaveset 4-delig van Becker Manicure krijgt u een hoogwaardige scheerset, die tegelijkertijd overtuigt met hoogwaardige kwaliteit en goede functionaliteit. Door de stijlvolle design staat de 4-delige set geweldig in elke badkamer. Of het nu thuis is of op langere reis, de scheersets zijn stijlvolle dagelijkse metgezellen, die uw dagelijkse scheerbeurt vergemakkelijken.

Hoogwaardige scheerset voor een perfecte scheerbeurt

De Becker Manicure 4-delige scheerset met Gillette Fusion-scheermesjes biedt u alle apparatuur die u nodig heeft voor een probleemloze en perfecte dagelijkse scheerbeurt.

Vragen over het product?

Toepassing van Scheersets Scheerset 4- dlg, Gillette Fusion van ERBE

Mannen hechten veel belang aan verzorging tijdens het scheren. Elk detail moet kloppen: Beginnend bij de scheerkwast van zacht haar tot het scheermes, dat zachtjes over de huid glijdt en een zuivere snit achterlaat. Becker Manicure presenteert de vierdelige scheerset voor een eersteklas scheerbeurt. De praktische oplossing in de moderne badkamer. Basis van deze scheerset is de scheerkwasthouder, die ook het scheerapparaat Gillette Fusion opneemt. Een droom van roestvrij staal, want ook de tijdsgeest speelt zijn rol in het huis.

Becker Manicure: De kunst van een perfecte scheerbeurtDe ergonomisch gevormde greep maken het makkelijker om tijd te besteden aan het scheren Becker Manicure vertrouwt overal op eersteklas kwaliteit en selecteert scheersets die voldoen aan de eisen van moderne baardverzorging. Gillette Fusion maakt deel uit van deze kwaliteitsserie. Met de vierdelige scheerset heeft u de complete set voor de dagelijkse scheerbeurt. Thuis of op reis is de vierdelige scheerset van Gillette Fusion de juiste keuze voor baardverzorging. Vertrouw niet op minder, want er is geen tweede moment voor de eerste keer.

Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops. Beoordelingen worden niet op echtheid gecontroleerd

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon