Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams
Versace 37 Artikel

Versace Parfum

De decadente weelde van unieke geuren

Gianni Versace had een visie toen hij in 1978 zijn eigen designlabel oprichtte: Vette kleuren, ongebruikelijke patronen en schandalige snitten moesten een frisse wind laten waaien door de modewereld, die zo vaak alleen maar vertrouwde op elegant understatement. Versace, aan de andere kant, vierde weelde en genoot van de aandacht die zijn creaties wereldwijd trokken.
Het is dan ook geen wonder dat het Italiaanse luxelabel al tientallen jaren toonaangevend is in de modewereld - en niet alleen als het gaat om kleding, maar ook als het gaat om accessoires en geuren. Vooral als het gaat om geuren!

Damesparfum en mannenparfum van Versace - sensueel, luxueus, opwindend



Het Italiaanse modehuis waagde zich al in de jaren 1980 in de wereld van de geuren. Het eerste vrouwenparfum, "Gianni Versace for Women", was meteen een hit en bewees dat het niet alleen verstand had van mode, maar ook van geuren. Sindsdien zijn er tientallen dames- en herengeuren bijgekomen die de filosofie van het merk perfect weerspiegelen.
De damesgeur van het modehuis verleidt met zijn sensualiteit en passieLuxe accenten van witte patchoeli of Siciliaanse limoen bedwelmen de zintuigen en verleiden als adembenemende avonden aan de kust van Amalfi. Of ze nu zoet en sensueel zijn of zo fris als een lentekus, alle vrouwengeuren hebben één ding gemeen: de kunst van het verleiden.
De mannengeur is gericht op mannen die precies weten wat ze willen. Het is een krachtige, intense mannengeur vol passie en mannelijkheid. Noten van cederhout en eikenmos ontmoeten frisse vleugjes munt en groene appel.
En natuurlijk heeft de winkel ook bijpassende body care producten zoals bodylotion of deodorant voor bij de geuren.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube