Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams

Laat zien wie je bent en vier Pride Month met parfumdreams

Juni is de Pride Month – een moment waarop LGBTQIA+-gemeenschappen over de hele wereld samenkomen om diversiteit en individualiteit te vieren. Het is een maand van feest, maar ook een maand waarin we stilstaan bij de uitdagingen van en de strijd voor gelijkheid en acceptatie.

Bij parfumdreams willen we een duidelijk statement maken voor diversiteit, zelfontplooiing en acceptatie – ongeacht geslacht, afkomst, huidskleur of seksuele geaardheid. Wij geloven dat iedereen de vrijheid moet hebben om zich te uiten en dezelfde liefde te ervaren. Samen met jullie werken we aan respect, tolerantie, vrijheid en liefde. Lees meer over dit onderwerp en ontdek onze make-up-looks en -must-haves om Pride Month in al zijn kleuren te vieren.

Vind jouw individuele Pride-look

Meer dan alleen kleuren: waarom vieren we Pride Month?

Pride Month is meer dan bonte parades en festivals alleen. Het is een tijd om de diversiteit van de LGBTQIA+-gemeenschap te vieren en tegelijkertijd de aandacht te vestigen op de voortdurende strijd voor gelijkheid en acceptatie. De regenboogvlag is hierbij hét symbool. De kleuren staan voor de verschillende aspecten van liefde en saamhorigheid, die ook terugkomen in de outfits en make-up-looks.

Durf je ware kleuren te laten zien

Beyond the rainbow: wat gaat er schuil achter LGBTQIA+?

De letters LGBTQIA+ staan voor verschillende genderidentiteiten en seksuele geaardheden: lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer, interseksuele en aseksuele mensen. Het plusteken (+) symboliseert ook seksuele oriëntaties en genderidentiteiten die niet direct onder deze termen vallen, zoals panseksualiteit.

Wees dapper en laat zien wie je bent

Het is belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om zich te uiten zonder bang te zijn om te worden gediscrimineerd. Je hoeft je niet te identificeren als LGBTQIA+ om mee te doen aan Pride-evenementen. Alle steun is welkom. Of je nu voor felle regenboogkleuren of subtiele accenten gaat, met je make-up kun je je persoonlijkheid laten zien. Gebruik Pride Month dus om je in te zetten voor de gemeenschap, te leren en diversiteit te vieren.

Ontdek producten van LGBTQIA+-vriendelijke merken

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube