Bespaar 22%* op zonnebrandcrème, verzorgingsproducten en allerlei andere producten

Menu

Parfumdreams

Si van Armani

Wist je dat?

Häufig gestellte Fragen

Is Si van Armani een parfum of een Eau de parfum?

De geurlijn Si van Armani is een Eau de parfum. Dit betekent dat het iets minder geurbestanddelen heeft dan een echt parfum en iets sneller vervliegt. Maar de geuren van Armani staan erom bekend om lang aan te houden, ook de eau de parfum!

Is de geurlijn Si een nieuw product van Giorgio Armani?

De parfums en geuren van Armani zijn altijd klassiek en tijdloos. Daarom zijn de geuren van Giorgio Armani duidelijk herkenbaar. Sommigen zeggen dat de geuren van Armani op elkaar lijken, maar een échte kenner weet direct om welke geurlijn het gaat.

Hoe zou je de geur van Armani Si omschrijven?

Si Eau de parfum van Armani is een jonge, frisse geur die geschikt is voor jonge vrouwen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*Contante uitbetaling is niet mogelijk, kan niet met andere acties worden gecombineerd. Geldig tot 17-04-2024, niet geldig op artikelen uit de sale, cadeaubonnen, de merken Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu en artikelen die zijn aangeduid met Luxury. Geen minimale bestelwaarde. Publicatie niet toegestaan. Parfümerie akzente GmbH, btw-nr. DE813307548 Rechtbank Stuttgart HRB 581012

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube