Clinique - Primer - Superprimer Colour Corrects Discolourations Clinique - Primer - Superprimer Colour Corrects Discolourations

Primer
Superprimer Colour Corrects Discolourations van Clinique

2
 
30 ml
-18%

BP: € 89,83* / 100 ml 30 ml

Direct leverbaar

€ 26,95*
€ 33,05*
Uitverkocht
 
Artikelnr. 756805

Beschrijving van Primer Superprimer Colour Corrects Discolourations van Clinique

Een mooie teint vereist een gelijkmatig getinte gezichtshuid, die gemakkelijk kan worden bereikt met primer van het Franse merk Clinique. Dit assortiment effectproducten is afgestemd op de respectievelijke huidproblemen, waarbij de Superprimer Colour Corrects Discolourations zorgt voor een gerichte balans voor verschillend gekleurde huidpartijen. Vooral de langzaam verouderende huid heeft de neiging om subtiel te kleuren, wat als minder esthetisch wordt ervaren en gemakkelijk in balans kan worden gebracht met de Clinique primer.

Elimineer pigmentafwijkingen van de huid met hoogwaardige make-up

De Superprimer Colour Corrects Discolourations wordt geleverd in een handige tube en kan spaarzaam worden toegepast om vele malen achter elkaar te worden gebruikt. Mochten andere zwakke punten, zoals een uitgesproken roodheid van de huid, worden bedekt met primers, dan biedt Clinique een passend gecoördineerde make-up die past bij elk huidtype. De Superprimer Colour Corrects Discolourations en andere kwaliteitsmake-up van het wereldberoemde merk zijn in onze shop voor een bijzonder aantrekkelijke prijs te koop!

Vragen over het product?

Klanten kochten ook

Klantenbeoordelingen
3,5 (2 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon