John Frieda

45
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

John Frieda – bijzondere verzorgingsproducten voor ieder type haar

Het bedrijf John Frieda ontstond eind jaren 70, toen een stylist gezocht werd tijdens een modeshoot. Deze moest verschillende haartypes snel en gemakkelijk kunnen stylen. Deze stylist heette John Frieda, die wist hoe hij moeilijk haar van verschillende vrouwen tijdig in model kon brengen. Met zijn manier van werken wilde hij uiteindelijk alle vrouwen over de hele wereld tevreden stellen. Hij ontwikkelde producten die een goede naam veroverden en nu wereldwijd bekend zijn.

Verzorging en styling: met producten van John Frieda is dat kinderspel

John Frieda wist heel goed dat hij een oplossing moest bieden voor zeer uiteenlopend haartypes. Er waren nieuwe haarverzorgingsproducten nodig om aan de verschillende behoeften te kunnen voldoen. Een universele oplossing werd minder geschikt geacht. John Frieda creëerde specifieke producten voor elk haartype om iedere gebruiker de kans op mooi haar te geven.

  • Haarverzorgingsproducten van John Frieda: om het haar te ontdoen van dagelijks vuil en restanten van stylingsproducten is een voedende shampoo nodig. Deze dringt diep door in de haren en zorgt ervoor dat het haar soepel en zacht aanvoelt. Om het haar een extra verzorging te geven, biedt het merk zowel conditioners als kuren aan. Deze producten hebben een hydraterende werking en zorgen ervoor dat lastig haar gemakkelijker in het gareel te houden is.
  • Haarverf van John Frieda: geverfd en getint haar heeft een extra portie verzorging nodig. Daarom biedt John Frieda producten aan die de kleur langer vasthouden. Bovendien zorgen nieuwe productontwikkelingen ervoor dat de gele gloed in geblondeerd haar kan worden weggewerkt en dat rood en bruin haar een intensieve glans krijgt.
  • Stylingproducten van John Frieda: haarverzorging houdt echter niet op bij het wassen. Vooral styling is een belasting voor het haar. Het is belangrijk om bij het kammen, föhnen of stylen de structuur van je haar in tact te laten. Daarvoor staan verschillende verzorgingsproducten van John Frieda gereed die het haar beschermen en voldoende fixeren zonder dat dit nadelige uitwerkingen heeft op de pracht van het haar.

Haar dat veel belast wordt heeft speciale actieve ingrediënten nodig om er gezond en verzorgd uit te zien. Als het haar bovendien beschadigd of droog is of als stro aanvoelt, kan het niet in de gewenste vorm worden gebracht. Daarom gebruikt John Frieda hoogwaardige, vitale voedingsstoffen en repaircomplexen om het haar meer veerkracht en souplesse te geven.

John Frieda biedt optimale haarverzorging voor elke behoefte

Iedereen wil een volle, volumineuze en verzorgde haardos. Maar touperen heeft totaal geen verzorgende werking. Ook het voortdurend gebruik van haarspray en föhn zorgt voor plat haar, aangezien stylingproducten en verhitting je haar beschadigen. Hier kan de John Frieda Luxurious Volume lijn een oplossing bieden. Of je nu geverfd haar hebt of lokken of krullen, het maakt niet uit: na het aanbrengen is het resultaat goed te zien. De producten van deze lijn geven het haar volume zonder het zwaar te maken en zorgen voor een volle en natuurlijke look.

Tegelijkertijd zijn er producten van John Frieda verkrijgbaar die een hydraterende werking tot diep in de haren hebben of de structuur van het haar repareren. Daartoe behoren niet alleen shampoo en conditioner van John Frieda, maar ook root booster, haarspray en haarmousse. Het bedrijf heeft op basis van speciale formules haarverzorgingsproducten ontwikkeld die het haar levendig en zijdezacht maken door gebruikmaking van verzorgende hennepzaadolie, rijke avocado of monoi. Op deze manier kun je problemen met je haar tegengaan en voor een zichtbaar en voelbaar mooie haardos zorgen.

Koop producten van John Frieda bij parfumdreams tegen een gunstige prijs

Het uitgebreide assortiment aan verzorgingsproducten van John Frieda laat niets te wensen over: voor ieder type haar zijn er producten verkrijgbaar die het stylen vergemakkelijken. Maak kennis met het grote assortiment bij parfumdreams en overtuig jezelf van de schat aan ervaring van het bekende merk.