La Vie est Belle van Lancôme

Lancôme La Vie est Belle

Hoewel de parfum Lancôme La Vie est Belle pas in 2012 op de markt kwam, is er nu al sprake van een klassieker, een moderne klassieker wel te verstaan. Dit damesparfum duikt regelmatig op in de top-10 lijstjes van grote parfummerken. Dat is niet zo vreemd, want de unieke geur van La Vie est Belle straalt een ongekende levensvreugde uit. Het strikje aan de hals van het elegante flesje doet denken aan de vleugel van een fee en geeft daarmee deze betoverende creatie perfect weer. De geur wordt gezien als een hommage aan de schoonheid van het leven.

Het mooie La Vie est Belle parfum

Aan de basis van de La Vie est Belle parfum liggen peren en braambessen als topnoten, terwijl de hartnoten bestaan uit oranjebloesem, Iris Pallida en Arabische jasmijn. Onder de basisnoten bevindt zich een patchoeli essence. Deze ingrediënten vormen de magische, decente geur die u uitstekend op uw hals, de binnenkant van uw pols of op uw decolleté kunt aanbrengen. Ook de haren zijn goed geschikt om het parfum te dragen. Het leven is mooi, dat is niet alleen de vertaalde naam van dit label, het is ook de uitstraling die bij de parfum hoort. Laat uw lichaam stralen met de geur van La Vie est Belle en geniet van de kracht die deze parfum uitstraalt. La Vie est Belle is ook als douchegel verkrijgbaar.

La Vie est Belle parfum staat voor schoonheid

De parfums van La Vie est Belle parfum van Lancôme vindt u in de webshop van Parfumdreams. Bent u op zoek naar een douchegel, een body lotion of een deodorant, dan biedt La Vie est Belle ook uitkomst en is een aankoop zeker de moeite waard. Liefhebbers van dit label bestellen gegarandeerd vaker dan één keer. Kent u de La Vie est Belle parfum nog niet, dan is het de hoogste tijd om eens kennis te maken. Koop het elegante flesje bij Parfumdreams en laat u vervolgens prettig verrassen. La Vie est Belle is door de unieke vormgeving ook prima geschikt om iemand cadeau te doen. Het bijzonder fraaie flacon symboliseert een vrije en gelukkige vrouw en wie wil dat nu niet zijn?