PROMO
Wella - Kaptechniek - StyleWella - Kaptechniek - Style

Kaptechniek
Style van Wella

1
1 stuks
PROMO

BP: € 121,29* / 1 stuks 1 stuks

Flame € 121,29*
Adviesprijs € 356,50*
je bespaart: -66% je bespaart: -69%
Uitverkocht
 
Artikelnr. 106533

Dit kan u ook bevallen

Bestsellers

Beschrijving van Kaptechniek Style van Wella

Productlijn: Professionals
Lijn: Kaptechniek
Naam: Style

Natuurlijke krullen zien er aantrekkelijk uit, maar veel krullenbollen dromen van een nieuw kapsel met een steil uiterlijk. Als internationaal merk voor haarverzorging en cosmetica biedt Wella de juiste kapperstechniek om krullend haar zachtjes recht te trekken. De Edition Style-stijltang is een handig en eenvoudig te gebruiken apparaat dat zowel thuis als in professionele kappersstudio's kan worden gebruikt. Samen met haardrogers en verdere Wella-kappertechnologie is dit de complete uitrusting voor uw badkamer of salon bijzonder. Profiteer in onze onlineshop met aantrekkelijke bestelvoorwaarden.

Glad haar met hoogwaardige apparatuur van Wella

De haarstijltang maakt deel uit van de collectie Professionals by Wella en geeft aan dat deze geschikt is voor het dagelijkse werk in kapsalons over de hele wereld. De lange en handige vorm van het stijltang zorgt voor een veilig gebruik, terwijl het verwarmingsoppervlak van de stijltang zacht is voor elk haar. Met deze moderne technologie van dit product hoeft u tijdens professioneel gebruik niet bang te zijn dat uw haar verschroeid, zodat u ook op leeftijd een aantrekkelijk uiterlijk krijgt. Met slechts een paar knoppen is de stijltang Style ook zeer eenvoudig te gebruiken, met bijzondere voordelen zoals de stapsgewijze temperatuurregeling, die een individuele aanpassing aan het betreffende haartype mogelijk maakt.

Vereenvoudig styling en cosmetica met kwaliteitsproducten van Wella

In de badkamer thuis wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de moderne kapperstechnologie om een unieke styling te creëren zonder een professionele kappersstudio te moeten bezoeken. Met Style en andere kapperstechnieken uit het Wella-assortiment kan dit op een eenvoudige en veilige manier en nodigt u uit spannende kapsels te creëren. Ook andere artikelen rond haarverzorging en cosmetica maken deel uit van het gevarieerde assortiment van Wella. Vind ons hele assortiment in onze online shop. Hier vindt u niet alleen de klassieke stijltang, maar ook andere technische artikelen zoals trimmers of haardrogers, zodat u uw eigen persoonlijke stijl ten volle kunt tot uiting kunt brengen.

AEEA-nummer: DE42465433

Vragen over het product?
Klantenbeoordelingen
5 (1 Klantenbeoordeling)