PROMOPREMIUM
APRICOT - Face - Reusable Forehead Pad - fantastic foreheadAPRICOT - Sets - Beauty Box Hyaluron - a heart for hyaluronAPRICOT - Face - Reusable Forehead Pad - fantastic forehead

Face
Reusable Forehead Pad - fantastic forehead van APRICOT

0
Kan tot 30 keer gebruikt worden / 1 stuks

BP: € 26,90* / 1 stuks Kan tot 30 keer gebruikt worden / 1 stuks

Direct leverbaar

Flame € 26,90*
 
je bespaart: -13%
Set S

Cadeauset:1x Voorhoofdpad + 1x Oogpad + 1x Mondpad + 1x Décolletépad + 1x Nekpad + 1x Handpad + Siliconenpadreiniger 150 ml / 1 stuks BP: € 159,00* / 1 stuks Cadeauset:1x Voorhoofdpad + 1x Oogpad + 1x Mondpad + 1x Décolletépad + 1x Nekpad + 1x Handpad + Siliconenpadreiniger 150 ml / 1 stuks

Direct leverbaar

Flame € 159,00*
 
je bespaart: -13%
Uitverkocht
amazon paypal visa mastercard maestro
 
Artikelnr. 93802
Gegarandeerd Origineel
Koop op Rekening
Levering binnen 2-3 dagen

Dit kan u ook bevallen

Klantenbeoordelingen
0 (0 Klantenbeoordelingen)

* Bevat beoordelingen van de internationale parfumdreams-shops. Beoordelingen worden niet op echtheid gecontroleerd

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon
Productlijn: Beauty Pads
Lijn: Face
Naam: Reusable Forehead Pad - fantastic forehead
Productnaam: veganistisch
Producttype: pad
Toepassing: gezicht
Leeftijd: 30+

Het voorhoofdkussen - fantastisch voorhoofd uit de gezichtsverzorgingslijn van APRICOT, dat tot 30 keer gebruikt kan worden, hydrateert de huid met hyaluronzuur en laat zo rimpels op het voorhoofd verdwijnen.

Clinisch bewezen vermindering van rimpels

Met het voorhoofdkussen - fantastisch voorhoofd uit de APRICOT gezichtsverzorgingslijn kun je rimpels op het voorhoofd zichtbaar verminderen - dit is bewezen in klinische studies. Het gezichtskussen is gemaakt van siliconen van medische kwaliteit die geen allergische reacties veroorzaken en is verrijkt met hyaluronzuur. Dit voorziet de huid van veel vocht en bindt het in de huidstructuur. Rimpels worden opgevuld en van binnenuit gladgestreken, de huid wordt goed gehydrateerd en ziet er gladder en verjongd uit. Reinig en droog je voorhoofd. Breng vervolgens de voorhoofdpad aan - fantastisch voorhoofd op de huid - de gezichtpad plakt vanzelf. We raden aan om de pad minstens een uur te dragen voor een optimaal resultaat. De APRICOT pads zijn veganistisch en niet getest op dieren. Ze kunnen tot 30 keer hergebruikt worden; was ze na elke behandeling met een beetje water en zeep en bewaar ze in de verpakking tot het volgende gebruik.

Reinig de te behandelen huid. Het moet droog en schoon zijn.

- Verdeel de rimpels op het voorhoofd zachtjes met je vingers en breng de pad aan.
- Gebruik het kompres regelmatig gedurende minstens een uur of idealiter de hele nacht.

Bewaar het kompres na gebruik in de folie en het zakje. Je kunt het af en toe schoonmaken met milde zeep onder lauw stromend water en het te drogen leggen. Je kunt ook onze Silicone Pad Cleanser gebruiken, die geoptimaliseerd is voor het materiaal.

dimethicone, hyaluronic acid