Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Revlonissimo 45 Days van Revlon Professional

Met de haarverzorgingslijn Revlonissimo 45 Days lanceert het Amerikaanse merk Revlon Professional uit New York City een nieuwe innovatie op het gebied van haarcosmetica. Deze productlijn is een kleurversterkend haarverzorgingsproduct dat een reinigende shampoo en een voedende conditioner in één product combineert. De productlijn wordt in de huidige marketingcampagne wereldwijd vertegenwoordigd door de internationaal bekende sterren Halle Berry, Emma Stone en Olivia Wild. Als Revlon merkambassadeurs vestigen de drie sterren de aandacht op de welkome productlijn, die mooi haar, verzorging en kleur combineert. De Revlonissimo 45 Days cosmeticalijn zorgt niet alleen voor optimale haarverzorging, maar ook voor het behoud van een stralende en intense haarkleur.

Speciale kenmerken van deze kleurversterkende haarverzorging:
Terwijl veel shampoos en haarverzorgingsproducten de kleur in het haar verzwakken, doen de Revlonissimo 45 Days producten precies het tegenovergestelde. Gekleurd en getint haar wordt versterkt met deze haarverzorgingslijn van Revlon Professional en krijgt een heldere, intense kleur, gezonde verzorging, zijdezachte soepelheid en effectieve bescherming. Deze 2 in 1 shampoo & conditioner is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van verschillende kleurtinten. Door invloeden zoals het wassen van het haar, UV-stralen, hitte en verschillende klimatologische belastingen verliest gekleurd haar na verloop van tijd zijn kleurintensiteit, glans en helderheid en ziet het er dof, futloos, droog en dof uit. De haarkleur ziet er steeds onaantrekkelijker uit. Revlonissimo 45 Days cosmetische producten bieden ondersteuning om ervoor te zorgen dat het haar blijvend mooi blijft in de periode tussen twee kleurbehandelingen.

De kleurverzorgingslijn biedt effectieve hulp in 6 kleurnuances. Dit zijn milde en sulfaatvrije 2-in-1 shampoos en conditioners die continu progressief kleurverlies compenseren door het haar te verrijken met kleurpigmenten. Daarnaast voorzien deze Revlon Professional cosmetica het haar van voedingsstoffen en vocht en gaan droogheid en een broze textuur tegen. Gekleurd haar ziet er gezond, intens en blijvend mooi uit.

Kleurnuances van deze Revlon Professional cosmeticalijn:
Revlon Professional biedt de juiste nuances voor elk kleurtype in de Revlonissimo 45 Days haarverzorgingslijn.

* Brave Reds voor rode nuances. Ideaal voor de reflecterende tinten .6 en .66!
* Golden Blondes voor warme blondtinten. Ideaal voor de tinten 7 tot 8!
* Ice Blondes voor koele en lichte blondtinten. Ideaal voor tint 9 tot 10!
* Intense koperkleuren voor koperkleurige tinten. Ideaal voor de reflecterende tinten .4 en .44!
* Sensuele Brunettes voor chocoladebruine tot kastanjebruine tinten. Ideaal voor tinten 5 tot 6!
* Radiant Darks voor extreem donkere tot zwarte tinten. Uitermate geschikt voor tinten 1 tot 4!

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube