Mega Summer Sale: tot 75%* korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams

Sensor System van Revlon Professional

Het sensorsysteem van Revlon Professional, ontwikkeld door de laboratoria van de Colomer Group, is een innovatie op het gebied van haarverzorging gebaseerd op pH-zuurformules en computertechnologie. Dankzij de slimme formule zorgen de sensorshampoos voor een zachte reiniging en effectieve behandeling van haar- en hoofdhuidproblemen. De cosmetica geeft het haar gladheid, veerkracht en glans. Het is gemakkelijker te stylen en raakt niet meer zo snel statisch geladen.

Nutritive Shampoo is een extra voedende haarverzorging voor zeer droog, beschadigd haar. De Sensor System Exfoliating Shampoo voorkomt de vorming van nieuwe roos en behandelt jeuk en irritatie. De Volumiser Shampoo, speciaal ontwikkeld voor vet haar, zorgt voor volume, glans en veerkracht. De Moisturising Shampoo hydrateert droog, breekbaar, gepermanent en/of gekleurd haar optimaal. Normaal haar daarentegen zal blij zijn met de Vitaliserende Shampoo van Revlon Sensor System.

Haarverzorging met een systeemRevlon Professional begon in 1932 met slechts één product, een nagellak. Deze was al erg populair, maar de opvolger, die werd gemaakt met echte kleurpigmenten, was een hit bij vrouwen dankzij de verscheidenheid aan kleuren. Dankzij de populariteit groeide het bedrijf en breidde het zijn assortiment uit met professionele cosmeticaproducten.

Revlon Professional is nu een van de marktleiders in de cosmetica-industrie. De focus van dit label ligt op de productie van betaalbare kwaliteitsproducten die zeker niet gespeend zijn van innovatie en glamour. De marktgerichte introductie van nieuwe producten heeft Revlon niet alleen geholpen om trouwe klanten te behouden, maar het bedrijf heeft ook een hele nieuwe generatie consumenten voor zich gewonnen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 15-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube