Hansaplast

24
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Hansaplast: ervaring met wondverzorging

De eerste zelfhechtende pleister werd geïntroduceerd in 1922 en zorgde voor een revolutionaire verandering in de hygiënische wondverzorging binnen de eigen vier muren. Met zelfhechtende pleisters, sportbandages en een scala aan producten voor het verzorgen van kleinere wonden is Hansaplast intussen marktleider nr. 1 in Duitsland en vele andere landen.

Al meer dan 100 jaar in gebruik: Hansaplast pleister

De oprichter Paul Carl Beiersdorf bedacht in 1882 de zelfhechtende pleister met wondkussen en vroeg er destijds patent op aan. In 1922 ging de pleister voor het eerst over de toonbank en liet hij, dankzij het geïntegreerde, steriele wondkussen en de zelfhechtende randen, de kassa rinkelen. Intussen heeft Hansaplast een groot assortiment met uiteenlopende producten:

  • Zelfhechtende pleisters
  • Pleisterspray
  • Hechtpleisters Sensitive voor de gevoelige huid
  • Wondhelende zalf en crème
  • Sportbandages

Koop Hansaplast: de pleister voor een snelle genezing van kleine wonden

De klassieke Hansaplast hechtpleister Classic is vermoedelijk meteen ook het bekendste product van dit traditionele merk. De universele serie is vuilafstotend en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Behalve pleisters in verschillende formaten maakt ook de klassieke pleister die op maat kan worden geknipt deel uit van deze serie.

Ook voor delen van het lichaam die zeer zwaar worden belast heeft Hansaplast de juiste pleisters. Deze blijven heel goed zitten en beschermen de wond voortdurend tegen vuil en andere irritaties.

Kinderen vergeten hun tranen snel dankzij de vrolijke Hansaplast kinderpleisters. Het merk brengt regelmatig Limited Editions uit met pleisters waarop de actuele helden en prinsessen van alle kinderen zijn afgebeeld. Zo verschijnt er ook in vervelende situaties al snel weer een lach op het kindergezicht.

Hansaplast pleisters: milieubewuste wondverzorging

De serie Green & Protect is milieuvriendelijk. De pleisters in deze serie worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen, die natuurlijk worden gewonnen en volledig biologisch afbreekbaar zijn. De Hansaplast pleisters zijn latexvrij, waterafstotend en sterk. Met het hygiënisch schone Bacteria Shield wordt de wond voor 99% beschermd tegen bacteriën. De Green & Protect pleisters zijn verkrijgbaar als praktische losse pleisters in twee maten en in de 6 cm brede variant die op maat kan worden geknipt.

Koop Hansaplast pleisters & huidbescherming

Hansaplast biedt een scala aan pleisters voor diverse behoeften en verschillende huidtypes. Daarnaast heeft Hansaplast ook producten voor de huidbescherming. Van wondhelende zalf tot een verkoelende spray vind je alles wat een gezonde huid nodig heeft. Bij parfumdreams vind je een grote keuze aan klassieke pleisters, verzorgende crèmes en producten voor sporters.