BON PARFUMEUR

11
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bon Parfumeur – creatieve geuren uit centraal Frankrijk

Het nichemerk Bon Parfumeur kenmerkt zich door een bijzondere werkwijze bij het ambacht van het parfum maken: de collecties zijn uniseks en werken volgens het principe van mix & match. Iedereen kan zo speels zijn eigen unieke geur creëren. Deze zogenaamde 'layering' is het basisidee achter Bon Parfumeur en combineert heel fraai Franse kennis en kunde met persoonlijke vrijheid.

De geschiedenis van Bon Parfumeur – als één geur niet volstaat

Ludovic Bonneton richtte Bon Parfumeur op omdat hij zijn eigen visie van een label werkelijkheid wilde laten worden. De creativiteit bij het maken van geuren staat bij het merk centraal: ongebruikelijke ingrediënten worden met volledige toewijding omgetoverd tot sensuele composities. De 'namen' van de Bon Parfumeur-parfums bestaan uit willekeurig toegekende getallen. Dit zou mensen moeten prikkelen om zelf te gaan experimenteren zonder dat ze hierbij worden afgeleid door mooie namen.

Daarnaast heeft Bon Parfumeur duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het gros van de grondstoffen die het merk gebruikt, komt direct uit de regio in Frankrijk. Zelfs de iconische flacons worden gemaakt in een kleine fabriek in Normandië. Verder zijn ook nog eens alle verpakkingen FSC-gecertificeerd.

Koop Bon Parfumeur – sensuele collecties voor iedereen

Het bijzondere aan de Bon Parfumeur-parfums: ze zijn onderling te mengen. Dat maakt van elke creatie een highlight – de composities komen echter pas echt tot hun recht bij de layering. Speel hierbij gewoon net zo lang met de diverse lijnen totdat je jouw unieke en persoonlijke geur hebt gevonden. Alle parfums van Bon Parfumeur bevatten uitsluitend hoogwaardig eau de parfum met tot 15% geurstoffen. Verder zijn veel van de bijzondere creaties ook verkrijgbaar als handcrème of zeep.

  • De collectie Bon Parfumeur Les Classiques biedt tijdloze geurcomposities. '201' brengt je in vervoering met zonnige peren en zwarte bessen die elke sombere regenachtige dag opfleuren. Sensuele fresia's en lelietjes-van-dalen ronden de geur harmonieus af. '102' combineert frisse elementen met kruidig-bloemige aspecten. Het parfum revitaliseert en heeft veel charisma. De 'Coffret Atelier' bevat 30 minishots om te mengen, creëren en layeren. Met de 10 geurfamilies en een slim bedacht concept met nummers kun je op speelse wijze je eigen geuren creëren en toch het overzicht behouden.
  • De collectie Bon Parfumeus Les Privés is een exquise selectie van geuren die zijn gemaakt voor bijzondere momenten. '603' voert je weg naar een wereld waarin kruidig leer en wierook in een sensuele dans versmelten met een vleugje tonkaboon. '104' heeft een aardachtige noot van patchoeli en vetiver die samengaat met een bloemige hartnoot. Vervolgens zorgen pomerans en pistache voor een verrassende wending. '903' is een geur met een sterk karakter die perfect is voor het koudere seizoen. Houtachtige muskus gaat samen met fruitige bessen. Peper, saffraan en kasjmier ronden de geur af en maken de geurbeleving echt onvergetelijk.
  • Bon Parfumeur Home betovert je huis met exclusieve geuren. De eersteklas geurkaarsen en diffusers dompelen je huis onder in elegante geurwerelden van vijg, basilicum, munt of patchoeli. Hierdoor ontstaat een aangenaam, sensueel binnenklimaat waar het optimaal vertoeven is.

Creëer met Bon Parfumeur je eigen geur

Wilde je altijd al je eigen geurlijn creëren? Met de creaties en lijnen van Bon Parfumeur kruip je zelf in de rol van de creatieve parfumeur. Combineer naar hartenlust jouw favoriete geuren – bij parfumdreams kun je Bon Parfumeur voordelig kopen.