Mega Summer Sale: tot **75%*** korting op veel artikelen

Menu

Parfumdreams
Derma 1 Artikel

Derma

Derma gezicht en lichaam


Derma is een merk van het Deense bedrijf DermaPharm en is gespecialiseerd in milieuvriendelijke lichaamsverzorgingsproducten. Het moederbedrijf is al sinds 1975 op de markt. In 2025 bestaat het bedrijf dus 50 jaar. Het bedrijf is marktleider in Scandinavië. De zachte en uitvoerig geteste producten van het bedrijf zijn echter ook erg populair in de rest van Europa.


Derma bestaat sinds 2006 als onafhankelijk merk, met als doel om niet alleen milieuvriendelijke maar ook allergievriendelijke oplossingen op de markt te brengen. Zonverzorging is een van de speerpunten van het assortiment. Derma biedt zonbescherming voor kinderen en volwassenen. De productie van zonverzorging en de andere producten van het bedrijf is veilig, efficiënt en duurzaam.


Onderscheidingen getuigen van de kwaliteit van Derma's zonbeschermings- en andere producten
Derma was het eerste merk voor persoonlijke verzorging dat zowel het "Nordic Swan Ecolabel" als het "Astma-Allergy Denmark-label" ontving. Tot op de dag van vandaag mogen de producten beide keurmerken dragen. Als je zonbescherming voor kinderen of volwassenen koopt, vind je de labels op de betreffende producten. Daarom tonen we de awards ook op onze productfoto's. De verschillende oplossingen zijn ook geschikt voor alle huidtypes, van gevoelig tot zeer droog. De zonverzorging hydrateert de huid ook. Het is dus niet alleen een effectieve UV-bescherming, maar doet ook het woord "verzorging" in de naam eer aan. Dat kun je verwachten van de producten van het bedrijf in het algemeen.

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

*De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 17-07-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube