Bespaar 25%* op je favorieten voor de lente

Menu

Parfumdreams
5 (1)

XERJOFF Casamorati 1888 Eau de Parfum Spray

Direct leverbaar
Artikelnr.
180 dagen retourrecht
Veilig winkelen en betalen
Gratis levering vanaf 30,00 €
Productinformatie
Topnoten
kruidnagel, peper, saffraan
Hartnoten
neroli, roos, ylangylang
Basisnoten
amber, berk, patchoeli, sandelhout
Geursoort
aardachtig, houtig
Producttype
fles
Toepassing
lichaam
AttNote_ss
amber, berk, kruidnagel, neroli, patchoeli, peper, roos, saffraan, sandelhout, ylangylang
De kruidig-bloemige geur 1888 van XERJOFF is een ode aan de authentieke en zelfverzekerde mannen en vrouwen van nu. 1888 is een unisex geur en maakt indruk met zijn bovengemiddelde duurzaamheid, aanwezigheid en authenticiteit. De naam zegt het al en doet denken aan de originele recepten van het 19e-eeuwse parfumbedrijf Casamorati, dat is overgenomen en gered door XERJOFF. De Eau de Parfum Spray is opvallend, sensueel en luxueus. Het is duidelijk herkenbaar. Koriander, saffraan, kruidnagel en peper vormen de kruidig-bloemige opening in de topnoot. De hartnoot is bloemiger met neroli, ylang-ylang en rozen, terwijl de uniseks geur verfijnd is met amber, patchoeli, berkenessence en sandelhout. Het resultaat is een elegante, casual en sensuele geurfilosofie.

1888 is een extravagante eau de parfum spray voor mannen en vrouwen met stijl.

De eau de parfum spray is een olfactorisch genot. De geur is betoverend zonder overheersend te zijn. Het is voor mannen en vrouwen die tegelijkertijd succesvol en romantisch zijn. De bruine glazen flacon met de gouden dop is een statement van elegantie en maakt een decoratief statement. Deze geur van XERJOFF is pure luxe. Het is een eerbetoon aan de klassieke Italiaanse stijl, die tijdloos is. Dit is hoe elegante uniseks geuren gaan!
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BHT, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, CINNAMYL ALCOHOL, CINNAMAL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL
0,0
0
Klantenbeoordelingen
Misschien vind je dit ook leuk

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

De korting is al verrekend in de prijs van het artikel en geldt alleen op geselecteerde artikelen. Je hebt geen code nodig. Geldig t/m 22-04-2024.

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube