Drogisterij, Mannen en Parfum van Bruno Banani

20
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

De originele Bruno Banani

Het Duitse modelabel Bruno Banani werd in 1994 opgericht en geldt vandaag de dag als cult. Naast sokken, underwear, bad- en nachtmode brengt Bruno Banani ook eigen geurlijnen op de markt. Wat dacht u van About Man, Dangerous Man en Magic Man? Het zijn slechts een paar varianten van Bruno Banani herengeuren. Voor de dames biedt Bruno Banani een soortgelijke lijn met Absolute Women, Dangerous Woman en Magic Woman. Bruno Banani is in Duitsland in een kort tijdsbestek uitgegroeid tot één van de meest geliefde parfum labels. De asymmetrische flacons zijn een bijzonder kenmerk van het eigenzinnige bedrijf. Het bekendst is Bruno Banani for Man, maar ondertussen telt de variant voor dames Bruno Banani for Women tot de meest verkochte parfums.

Bruno Banani parfum voor ieder type

Wat voor een type bent u? Dangerous, Magic of eerder Pure? De namen van de damesparfums van Bruno Banani zijn al veelzeggend. Ze helpen u op weg uw persoonlijke parfum te vinden voor diverse gelegenheden. Sexy, verleidelijk of een tikje brutaal: Bruno Banani heeft voor alle eigenschappen van de moderne vrouw een passende parfum in huis. En ook de mannen worden niet vergeten. De Absolute Men serie is een van de nieuwste creaties van Bruno Banani. Deze aromatische herengeur is pittig met een bloemige hartnoten van blaadjes van viooltjes en lelietjes-van-dalen. De onweerstaanbare geur past bij tal van gelegenheden.

Bruno Banani parfum voor heren

Iedere herengeur van Bruno Banani staat een voor individueel type. Onconventioneel, zelfbewust of onweerstaanbaar? Bezoek onze Parfumdreams webshop en ontdek de verschillende soorten Bruno Banani parfum voor de verschillende herentypes. De flacons van de parfums zijn net zo uniek en interessant als de inhoud ervan. De parfums van Bruno Banani onderscheiden zich van andere labels doordat ze modern, elegant en onconventioneel zijn. Vooral dat laatste kenmerk geeft in combinatie met de andere twee eigenschappen een bijzondere kracht aan het unieke label met de opmerkelijke naam. Het assortiment parfums groeit met de dag. Neemt u dus geregeld een kijkje in onze Parfumdreams webshop om de nieuwste Bruno Banani parfums te bewonderen.