JOICO

13
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Joico-producten met systeem

Het merk Joico laat goed zien welke belangrijke plek haarverzorging in de VS inneemt. Al in 1975 heeft een team van visionairs, chemici en kappers het merk Joico opgericht in Valencia, een klein plaatsje in het achterland van Los Angeles. Van daaruit heeft Joico de wereld veroverd met innovatieve producten – een echt Amerikaans succesverhaal.

Joico: voor professionele stylisten

Een visie lag aan de basis van Joico: de oprichters wilden producten voor haarverzorging ontwikkelen die meer doen dan alleen verzorgen. Ze moesten in plaats daarvan de creativiteit van kappers ondersteunen en zo het zelfvertrouwen van klanten verbeteren. Dat was in de tijd van hoog getoupeerd haar nogal een uitspraak.

Toch sloeg het concept aan. Tegenwoordig staat Joico-haarverzorging wereldwijd bekend om innovatieve formules en gepatenteerde bestanddelen. Het bedrijf maakte al in het prille begin in 1975 naam toen het voor het eerst keratine in haarverzorgingsproducten gebruikte.

Joico-producten: werkzame stoffen voor elk haartype

Het bedrijf Joico heeft tal van complexen met werkzame stoffen laten patenteren. De laatste innovatie is Defy Damage™: het product maakt gebruik van de SmartRelease™-technologie, een uniek afgiftesysteem met liposomen. De zeer kleine moleculen werken rozenbottelolie, arginine en keratine in het haar.

Om te voldoen aan de behoeften van alle haartypen heeft Joico de volgende productlijnen ontwikkeld.

  • Joico Blonde Life: Blonde Life van Joico is speciaal ontwikkeld voor blond haar, geblondeerd haar of haar met highlights. Deze producten bevatten bestanddelen als tamanu- en maanzaadolie. Ze maken de structuur van het haar glad en beschermen het tegen invloeden van buitenaf. De producten van de Blonde Life-lijn zorgen voor een stralende glans, maken je haar beter kambaar en voorkomen dat je haar verbleekt.
  • Joico Colorful: de productlijn Colorful van Joico biedt een breed scala aan semipermanente haarkleuren. De kleuren bevatten noch ammoniak, noch peroxide. Je kunt ze makkelijk aanbrengen en mengen.
  • Joico Defy Damage: de productlijn Defy Damage van Joico beschermt het haar tegen hitte, chemicaliën en milieuvervuiling. De bestanddelen, waaronder arginine en moringaolie, dringen diep door in het haar en versterken de haarstructuur van binnenuit.
  • Joico Hydrasplash: de lijn Hydrasplash van Joico hydrateert droog en broos haar intensief. Hyaluronzuur en zeecollageen maken het haar soepel en laten het glanzen.
  • Joico Joifull: de productlijn Joifull van Joico richt zich op fijn en futloos haar. Biotine en tarwe-eiwit maken het haar voller en geven het extra volume zonder het zwaar te maken. De producten versterken het haar en voorkomen dat het dunner wordt.

De jarenlange expertise heeft tal van productlijnen voortgebracht waarop je kunt bouwen. Niet alleen de verzorging staat hierbij centraal: met de Joico Style & Finish-lijn geef je je haar een perfecte styling.

Koop producten van Joico bij parfumdreams

Joico-producten zijn dierproefvrij. Het merk maakt gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en duurzame productieprocessen. Bij parfumdreams heb je een enorm aanbod aan producten van Joico – ook vind je er heel handige grootverpakkingen van de producten.