NUI

11
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

NUI Cosmetics voor bewuste consumptie op elk vlak

Bij NUI Cosmetics kan niemand heen om een bewuste omgang met duurzaamheid. Eigenlijk is de betekenis van dit woord in het Maori 'groots'. Het Berlijnse cosmeticabedrijf zorgt dat elk afzonderlijk product dit begrip uitdraagt. De oprichtster Swantje van Uehm van NUI maakte met deze instelling in het tv-programma 'Höhle der Löwen' furore.

NUI natuurlijke cosmetica kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

  • 100% veganistisch
  • Glutenvrij
  • Dierproefvrij
  • Vrij van schadelijke bestanddelen
  • Milieuvriendelijke verpakking

De lijst met ingrediënten op cosmeticaproducten staat soms bol van vakjargon. Voor leken is het nauwelijks te begrijpen welke stoffen nu echt in een product zitten. Daarom stappen steeds meer klanten over op natuurlijke cosmetica.

NUI cosmetica voor een bewust leven

Bij NUI Cosmetics is de missie belangrijker dan een maximale winst. 'We hebben een geweten waarnaar we luisteren.' Dit motto van de oprichtster Swantje van Uehm staat op de website van het bedrijf vermeld. Ze richtte NUI al in 2017 op. Na haar studie brandmanagement heeft ze eerst bij luxe merken als Chanel en Porsche gewerkt.

Dat is ook terug te zien aan NUI cosmetica. Luxe en duurzaamheid zijn voor dit bedrijf kwaliteiten die over het algemeen met elkaar te verenigen zijn. De make-up van NUI bevat geen schadelijke bestanddelen als siliconen, parabenen, karmijn en ftalaten. Ook zul je geen kunstmatige geurstoffen en aromatische stoffen in cosmetica van NUI aantreffen.

NUI natuurlijke cosmetica: zuiver veganistisch en toch luxueus

De oprichtster van het bedrijf had een zeer goed gevoel voor wat nu speelt. Ze wilde een echt rode lippenstift die zonder dierlijke ingrediënten wordt geproduceerd. Normaal gesproken is het felle karmijnrood afkomstig van schildluizen die op cactussen worden gekweekt. Swantje von Uehm ontwikkelde voor NUI Cosmetics een knalrode lippenstift en vond een gat in de markt die cosmeticareuzen tot nog toe over het hoofd hadden gezien: veganistische, luxe cosmetica, helemaal zonder dierlijke producten.

Dankzij NUI Cosmetics kunnen nu ook veganisten zonder compromissen een mooie rode lippenstift opdoen. Tegelijkertijd overtuigen de producten van NUI met een perfecte styling. Een lijfspreuk van NUI cosmetica luidt: maak van twee werelden één betere. De tijden waarin bewuste consumptie en luxe elkaar uitsloten zijn voorbij. Vandaag zijn luxe en een veganistische levensstijl helemaal in. Het gebruik van groene stroom, CO₂-neutrale logistiek en drinkflessen van glas in het bedrijf zijn details waar een bewuste bedrijfsvoering vandaag de dag niet omheen kan.

Koop cosmetica van NUI met korting

Een voordelige prijs staat bij parfumdreams centraal. Dat bijt bewuste consumptie niet. De bedrijfscultuur is een belangrijk aspect dat ook bij NUI natuurlijke cosmetica een rol van betekenis speelt. De persoonlijkheid, waarden en principes van elke afzonderlijke medewerker vormen de basis voor het succes van NUI Cosmetics. Respect, verantwoordelijkheid en duurzaamheid zijn volgens het bedrijf de voorwaarde om een nieuw tijdperk in de natuurlijke cosmetica werkelijkheid te maken.

Bij parfumdreams kun je terecht voor tal van producten van NUI Cosmetics . Het assortiment begint met foundation, poeder en concealer. Ook bevat het assortiment verzorgingsproducten van NUI. Als je iemand een plezier wilt doen, zijn de cadeausets van NUI altijd een goed idee.