Police Parfum

11
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Police Parfum: sterk, energiek, onmiskenbaar

Het Italiaanse merk Police is sinds begin jaren '80 op de markt en maakte al vrij snel naam als label dat met stijlbreuken een onmiskenbare look weet te creëren. Police is begonnen met excentrieke zonnebrillen die een helder statement maakten. Aan het eind van de jaren 90 waagde het merk zich aan extravagante Police parfums, die met opvallende flacons de aandacht wisten te trekken. Niet alleen het uiterlijk is rebels. Ook de inhoud van de parfumflacon is uniek

De geurcomposities voor hem en haar presenteren zich sterk en energiek. De mediterrane, Italiaanse flair wordt op handige wijze onderstreept door een rebelse "stadsflar" die in alle geuren van Police terug te vinden is.

Bij parfumdreams vind je de populaire dames- en herenparfums van het Italiaanse merk Police. Diverse Police eau de toiletten of eau de parfums van Police voor elke gelegenheid zijn opgenomen in het omvangrijke assortiment die hun individuele geurkarakter op energieke wijze onderstrepen.

Police Parfum: van liefelijk tot rebels

De damesgeuren van Police overtuigen door zelfbewustzijn en excentrieke verleiding. Wild en dierlijk onderstrepen de parfums de verleidelijke kant van elke vrouw. Met noten van clementine, limoen en warme accenten van karamel, muskus en sandelhout zijn deze geur composities uniek en overdonderend.

Ook bloemig zachte geuren van Police met rode vruchten, jasmijn en patchoeli overtuigen de dameswereld. De flacons in de vorm van een schedel zorgen ervoor dat de geuren unieker overkomen en blijven in herinnering.

De ene keer trendsetter, de andere keer buitenbeentje, maar altijd rebels en manlijk: Zo laten zich de dragers van de uitzonderlijke geuren van Police zich beschrijven. Met intensieve aroma's van fruitige kruiden en tegelijkertijd mediterrane geurnoten worden herengeuren van Police gemaakt.

Parfum van Police kopen: Online shoppen bij parfumdreams

Parfumdreams biedt je een omvangrijk assortiment van de uitzonderlijke parfums van Police. Uniseks geuren en excentrieke creaties voor hem en voor haar vind je hier. Wil je een bijzonder iemand gelukkig maken? Geef dan een passende cadeauset, die bestaat uit eau de toilet en passende bodylotion van het label Police. Laat de door jou gekozen producten eenvoudig en comfortabel thuisbezorgen en dat tegen de vertrouwd lage prijs van parfumdreams.