Bench parfum

5
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Bench, urban style

Bench is een cool label dat al in 1987 in Manchester van start ging met opvallend bedrukte T-shirts, geïnspireerd door muziek en skateboarding. De streetware fabrikant ontwikkelde moderne accessoires voor jongeren in een grote stad. Deze urban style is nog steeds het belangrijkste kenmerk van Bench. Dat geldt ook voor de herengeuren en damesgeuren van dit originele label. De parfums bewijzen dat Bench niet aan creativiteit heeft ingeboet, maar nog steeds volop in het urban leven staat. Geniet van deze dynamische uitstraling en ontdek de kracht van de Bench parfums. Wie deze eenmaal heeft gebruikt, weet dat Bench echt uniek is.

Bench parfum voor hem en haar

De parfums van het Britse cult label zijn uniek en helemaal van deze tijd. De herengeuren For Him en 24H Life Men zijn erg populair onder jonge bewoners van steden als Berlijn, Londen en Parijs. De makers van de herengeuren gebruikten mannelijke basisnoten zoals patchoeli, amber, sandelhout en muskus om het Bench 24 Hour Life for him te ontwikkelen. Voor Bench An Urban Original 2 for him kwamen er topnoten zoals bergamot, citroen, meloen en appel aan te pas om de herengeur de juiste dynamiek mee te geven voor het levensgevoel in een drukke, levendige metropool. Ontdek de flair van de Bench parfums in de webshop van Parfumdreams. Wij hebben de Bench producten helder en duidelijk voor onze bezoekers gesorteerd. Met het handige zoekmenu ontdekt u gegarandeerd nog meer producten die bij dit internationale label passen.

Bench parfum voor dames

Parfumdreams biedt o.a. Bench parfums voor dames die graag willen kennismaken met de Eau de Toilette Bench. for her. De basis van dat parfum bestaat uit onder andere patchoeli, vanille, muskus en de geur van de tonkaboon. De topnoten met sinaasappel, mandarijn en andere citrusvruchten leveren een heerlijke frisheid en een feminien tintje. Door de verschillende nuances heeft dit parfum bovendien een oriëntaalse touch. Het combineren van de juiste ingrediënten, dat is de grote kunst die Bench als geen ander onder de knie heeft. Onze Parfumdreams webshop is 24 uur per dag en zeven dagen per week geopend voor zowel nachtbrakers als mensen die liever vroeg opstaan.