Abonneer je op onze nieuwsbrief voor exclusieve kortingen, tips van experts en nog veel meer!

Menu

Parfumdreams
Bioré 5 Artikel

Bioré

Bioré: maak je poriën vrij!

De Japanse huidverzorging van Bioré combineert wetenschap en natuur voor een stralende en gezonde huid. Als een van de toonaangevende merken in Japan maakt Bioré gebruik van innovatieve formules en geavanceerde technologieën om huidproblemen effectief aan te pakken. Het merk staat voor kwaliteit, effectiviteit en uitgebreide verzorging, ontwikkeld door experts.

Cosmetica van Bioré: sinds 1887

De successtory van Bioré begon met een visie in het jaar 1887: Tomiro Nagase wilde een nieuwe benadering van cosmetica. Hij wilde gezichtszeep van hoge kwaliteit produceren die ook betaalbaar was. Hij noemde zijn bedrijf Kao. Deze naam wordt uitgesproken als het Japanse woord voor gezicht. Nagase was het eerste cosmeticamerk dat zich richtte op de wortel van huidproblemen, de poriën.

Vandaag de dag is Bioré uitgegroeid tot een van de toonaangevende merken in Japan, met hoofdkantoor in Tokio. Het label maakte zijn debuut in Europa in 1998. Vanaf het allereerste begin heeft Bioré ernaar gestreefd om alles anders te doen. Het bedrijf heeft specifieke Bioré-producten ontwikkeld voor de Europese huid, al passen ze helemaal in de Japanse filosofie gebaseerd op functionaliteit en eenvoud. De cosmetica van Bioré beschermt de huid en reinigen tot diep in de poriën.

Producten van Bioré: milde reiniging van elke huid tot diep in de poriën

Alle Bioré-producten zijn bedoeld om de huid tot diep in de poriën te reinigen. Het merk heeft hiervoor innovatieve technologieën ontwikkeld. De producten van Bioré dringen diep door in de ongeveer 20.000 poriën van de gezichtshuid en verwijderen op milde wijze onzuiverheden en overtollig talg in de diepe huidlagen.

Productlijnen van Bioré

De cosmetica van Bioré kan in de volgende drie productlijnen worden onderverdeeld. Er zijn echter ook talloze andere producten.

  • Bioré met toverhazelaar: de Bioré-producten op basis van toverhazelaar maken gebruik van de natuurlijke kracht van de toverhazelaar om de huid te reinigen en te zuiveren. De toverhazelaar, ook bekend als hamamelis, heeft adstringerende eigenschappen. Ze helpen talg te verminderen en poriën te verfijnen.
  • Bioré met rozenkwarts en actieve kool: de combinatie van microscopisch fijn rozenkwarts en actieve kool is het geheim van deze productlijn van Bioré. Rozenkwartsdeeltjes zorgen voor een zachte peeling en stimuleren de bloedsomloop, terwijl actieve kool onzuiverheden en vuil uit de poriën verwijdert.
  • Bioré Clear & Bright: de productlijn Clear & Bright van Bioré legt de focus op het creëren van een zuivere en stralende huid. De producten bevatten stoffen zoals salicylzuur, waarvan bekend is dat ze effectief puistjes en acne bestrijden.
  • Cosmetica van Bioré: Hydrate + Glow: Bioré Hydrate + Glow is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge huid. Deze producten hebben een langdurig hydraterende werking en laten de huid stralen. Kokoswater en rijke avocado-olie vormen het geheim van deze moisturizer. De werkzame stoffen in avocado worden gewaardeerd om hun regenererende werking op de droge huid. Kokoswater staat bekend om zijn perfecte hydraterende eigenschappen, met een samenstelling die lijkt op die van ons bloedplasma.

Koop Bioré bij parfumdreams – bestel nu!

Bioré is het merk voor iedereen die op zoek is naar producten die meer doen dan alleen het huidoppervlak verzorgen. Met een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten biedt Bioré oplossingen voor verschillende huidproblemen. Het merk combineert geavanceerde technologieën met natuurlijke bestanddelen. Of het nu gaat om gezichtsreiniging, peelings of poriestrips – de cosmetica van Bioré staat voor topkwaliteit. Bij parfumdreams vind je producten van Bioré en honderden andere topmerken tegen sensationele prijzen – ontdek ze nu!

Onze service

*Alle prijzen incl. wettelijke btw. De verzending is gratis bij een aankoopwaarde van 30 €. Daaronder bedragen de verzendkosten 3,99 €. Alle informatie over de verzending is hier te vinden.
** Nauwkeurige kortingsvoorwaarden ontvangt u in uw persoonlijke welkomst– nieuwsbrief

Betaalmethodes


In bekroonde webshop shoppen

Veilig winkelen

Transportpartners

parfumdromen App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube