Burt's Bees

60
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Burt’s Bees, natuurlijke cosmetica met verzorgende stoffen

In de jaren tachtig kwamen Burt Shavitz en Roxanne Quimby op het idee om het bedrijf Burt's Bees op te richten, dat zich volledig concentreert op natuurlijke cosmetica. Beiden lieten de stress en het lawaai van de grote stad achter zich en kozen voor de rust en natuur van Maine. Daar plaatste Burt bijenkorven en verkocht als imker aanvankelijk alleen honing. Met de overgebleven bijenwas startte hij later nog een tweede business. Burt en Roxanne ontwikkelden lippenbalsam en andere producten voor lichaamsverzorging, die een natuurlijke basis moesten hebben en rijke voedingsstoffen moesten bevatten.

Onderstreep je natuurlijke schoonheid op decente wijze met producten van Burt’s Bees

Burt’s Bees staat tot op de dag van vandaag voor hoogwaardige, natuurlijke cosmetica, die de gevoelige huid verzorgt en versterkt. Daarbij gebruikt het bedrijf voornamelijk natuurlijke ingrediënten. Het assortiment is indrukwekkend:

  • Burt’s Bees lippenverzorging: het aanbod aan producten voor lippenverzorging is gevarieerd en omvat verschillende productlijnen. Het merk produceert niet alleen lippenbalsem van pure bijenwas, maar ook verschillende lippencollecties. Er zijn lippenbalsems verkrijgbaar met verzorgende essences van vruchten of lippenbalsems die voor een licht kleurtje op de lippen zorgen.
  • Burt’s Bees lichaamsverzorging: maar niet alleen de lippen hebben een goede verzorging nodig. Daarom heeft het succesvolle bedrijf nog meer verzorgingsproducten ontwikkeld die gericht zijn op de behoeften van het hele lichaam. Hoogwaardige ingrediënten zorgen ervoor dat de huid van gezicht, voeten en handen zachter aanvoelt en er verzorgder uitziet.
  • Burt’s Bees verzorgingsproducten voor baby’s: met deze speciale productlijn richt het bedrijf zich op de verzorging van de gevoelige huid van baby's en moeders. Naast speciale producten voor in bad zijn er ook lichaamsverzorgingsproducten verkrijgbaar die de huid van kleine kinderen en moeders een milde verzorging geven.

De oprichters van Burt's Bees geloofden dat je wat de natuur voortbrengt met respect moet behandelen. Daarom bevatten alle Burt's Bees producten alleen de beste ingrediënten die op een duurzame wijze worden verwerkt.

Geniet van een complete verzorging dankzij producten van Burt’s Bees

Het assortiment verzorgingsproducten van Burt’s Bees is voortdurend uitgebreider en beter geworden. Naast producten in doosjes en glazen flacons zijn veel producten ook verkrijgbaar met een praktische draaistick en in tubes. Milieuaspecten en een hoge kwaliteit van de producten staan daarbij centraal voor het bedrijf. In alle producten gebruikt men uitsluitend natuurlijke en duurzaam geproduceerde ingrediënten, zoals bijenwas, aloë vera en cacaoboter.

Deze ingrediënten verzorgen de huid en beschermen deze tegen invloeden van buitenaf. Kalmerende stoffen zoals mango of lavendel zorgen er met een licht geurtje tevens voor dat je je goed voelt. Om een compleet product te kunnen aanbieden, ziet Burt's Bees categorisch af van de inzet van dierproeven en het gebruik van ftalaten, aardolie, parabenen en natriumsulfaten.

Ontdek en koop producten van Burt’s Bees bij parfumdreams

Het merk Burt's Bees biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende verzorgingsproducten. Een groot aantal producten is beschikbaar bij parfumdreams, bestellen gaat gemakkelijk en snel. Maak dus eerst eens kennis met de verscheidenheid aan producten en koop online producten vanBurt's Bees. Bestel je favoriete artikelen met een eenvoudige muisklik en voel je verbonden met de natuur dankzij Burt's Bees.