Durex

13
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Durex: Het merk voor veiligheid en plezier bij het spel van de liefde

Het merk Durex Staat als geen ander voor veilige seks. Durex is in meer dan 40 landen marktleider onder de condoomproducenten en bestaat al sinds 1929. Durex is actief in meer dan 150 landen. Jaarlijks verkoopt Durex meer dan 4 miljard condooms.

Het merk Durex werd in 1929 opgericht. De eerste condoomfabriek van Durex, die was gespecialiseerd in latex condooms, ontstond in 1932 in Hackney: een stadsdeel van Londen. Het merk presenteert zich steeds sterker op de internationale markt en stimuleerde zijn bekendheid en de verspreiding van Durexproducten sinds 1964 met het in de handel brengen van condoomautomaten. In het jaar 1978 was Durex zelfs officiële sponsor van de Formule 1, hetgeen bijdroeg aan meer bekendheid.

De grote doorbraak voor het merk Durex

De grote doorbraak van Durex kwam vanaf het jaar 1980 en met de bekendheid van het HIV-virus, zoals aids. Sindsdien is geslachtsverkeer nauw verbonden met het gebruik van condooms – niet alleen om zwangerschappen te voorkomen, maar ook geslachtsziekten. Per slot van rekening zijn condooms (en femidooms) het enige voorbehoedsmiddel dat ook bescherming biedt tegen seksueel overdraagbare ziekten.

De Durex producten bij parfumdreams

Durex is weliswaar bekend geworden met latex condooms, maar stelt inmiddels duidelijk meer producten beschikbaar rondom het thema geslachtsverkeer voor mannen. Hiertoe behoren:

  • Durexcondooms: in verschillende groottes, sterktes, smaakrichtingen en latexvrije condooms
  • Durex glijgel: Glijgel op basis van water en siliconen onder de merknaam play, zoals play Warming, play Cool Mint of play Massage 2 in 1.
  • Durex sexspeeltjes: Sexspeeltjes zoals vibrators of penisringen onder de merknaam play Vibrations, play Dream of play Inspiration

Het merk Durex is voorloper op het gebied van veel revolutionaire producten. Hiertoe behoren de invoering van het eerste vochtige condoom, invoering van het eerste anatomisch gevormde condoom, evenals de ontwikkeling van condooms met bepaalde eigenschappen die bijvoorbeeld het hoogtepunt uitstellen of juist zorgen voor meer stimulans.

Wat kenmerkt het merk Durex?

  • Durex was voorloper bij bewustwordingscampagnes op het gebied van voorbehoedsmiddelen, geslachtsziektes, safe sex en begon met televisie- en advertentiecampagnes. Sinds 1980 worden condooms verkocht in supermarkten, drogisterijketens en horecagelegenheden.
  • Met Durex worden wereldwijd niet alleen ongewenste zwangerschappen voorkomen, maar ook worden veel mensen beschermd tegen potentieel gevaarlijke geslachtsziekten. Het merk staat voor gezondheid, veiligheid en desondanks een genotvolle omgang met sexualiteit.

Durexproducten kopen bij parfumdreams

Bij parfumdreams zijn diverse Durexproducten verkrijgbaar, waaronder condooms, glijgel en speeltjes. Simpelweg online bestellen en discreet thuis laten bezorgen.