Labello

11
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Labello – intensieve verzorging voor kwetsbare lippen

Het was dr. Oscar Troplowitz die in het jaar 1909 een verzorgingslijn ontwikkelde voor mannen en vrouwen die zich geheel concentreerde op de lippen. Het idee was daarbij om een lippen balsem te ontwikkelen die eenvoudig is in het gebruik en toch zorgt voor een intensieve verzorging. De Labello baarde opzien, omdat deze eenvoudig op te bergen was en op die manier de lippen ook onderweg konden worden verzorgd. Binnen de kortste keren was het merk Labello bekend in Europa en mocht zich verheugen in een grote populariteit. Tot op de dag van vandaag heeft het merk zich continu verder ontwikkeld en levert een groot aanbod aan verschillende lipverzorgingsproducten.

Met Labello in een handomdraai zijdezachte lippen te voorschijn toveren

In de loop der tijd hebben zich zowel het design als ook de inhoud ontwikkeld. Labello is bovendien wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 30 landen en wordt succesvol verkocht. Zodoende is het de onderneming gelukt om ruim 160 miljoen Labello lipverzorgingsstiften in omloop te brengen. De lippenbalsem is in talloze verschillende varianten verkrijgbaar, zodat er voor elke smaak en behoefte een passend product verkrijgbaar is.

  • Labello lipverzorging: De verzorgingsstift die bestaat uit twee componenten bevat een uiterst effectieve verzorgingsformule die zorgt voor zachte lippen. Als het deksel is verwijderd, laat het product zich heel eenvoudig met behulp van een draaimechanisme omhoog en omlaag draaien. Naast kleurloze verzorgingstiften zijn er ook artikelen met bescheiden geuren en lichte kleurfinishes beschikbaar. Voor verzorgde lippen die gezien en gevoeld mogen worden.
  • Labello Caring Scrub: Om ervoor te zorgen dat de lippen de verzorging volledig op kunnen nemen is een regelmatige peeling zinvol. Labello biedt hiervoor lippenpeelings aan in een handig on-the-go format. Deze producten bevatten natuurlijke scrubpartikelen aan die de lippen zacht peelen en voorbereiden op de aansluitende verzorging. Zodoende is het te allen tijde mogelijk om verzorgde en zachte lippen te presenteren.
  • Labello Glosse: Voor opvallend mooie lippen zorgt de Labello Glosse die natuurlijke oliën bevat. Deze verzorgen de lippen met rijkelijk vocht en zorgen voor een aansprekende kusmond. Dat is te danken aan de glossy finish die geen onaangenaam of kleverig gevoel achterlaat.

Het gebruik van een Labello of de glosse is eenvoudig: Verwijder het deksel en breng het product gelijkmatig op de lippen op. Beide Labello Glosses ondersteunt een applicatiekwast het nauwkeurig opbrengen. Zo lukt het zonder moeilijkheden om het betreffende product zonder spiegel voordelig aan te brengen – voor een mooie en verzorgde lach.

Labello – een traditioneel merk met innovatieve ideeën

Labello is een begrip dat direct in verbinding wordt gebracht met lipverzorgingsproducten. Gezonde en mooi uitziende lippen is het doel dat de onderneming al tientallen jaren nastreeft. Hiertoe ontwikkelt Labello telkens nieuwigheden die de gebruiker eenvoudig kan gebruiken. De formule heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld. De onderneming distantieert zich van twijfelachtige ingrediënten zoals minerale oliën en maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke inhoudsstoffen.

Ook het design is meerdere malen aan verandering onderhevig geweest. De eerste producten kwamen in kleine tinnen doosjes die weliswaar praktisch konden worden opgeborgen, maar minder praktisch waren in het gebruik. Sinds 1963 wordt de Labello lipverzorging in een kunststof verpakking aangeboden die is voorzien van een draaimechanisme. Zo kan het product naar behoefte met één hand worden gebruikt.

Labello eenvoudig en praktisch bestellen bij parfumdreams

Bij parfumdreams is een geslaagde selectie van verschillende Labello verzorgingslippenstiften verkrijgbaar die je heel eenvoudig kunt bestellen. Ontdek de verzorging van de geliefde klassieker in diverse kleuren en geurrichtingen – of gewoon klassiek.