Nivea

355
4,5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Nivea: het merk waarin iedereen vertrouwen heeft als het gaat om huidverzorging

Als bijna geen ander merk staat Nivea voor vertrouwen en kwaliteit bij huid- en lichaamsverzorging. Nivea werd in 2021 door Europese consumenten opnieuw verkozen tot 'Most Trusted Brand' en blijft in Duitsland een van de meest gekochte merken met huidverzorgingsproducten.

Als ‘merk voor iedereen’ overtuigt Nivea al meer dan 100 jaar met crèmes en in de loop der jaren volgden talrijke andere producten. Zo bracht Nivea in 1963 de eerste vloeibare crème op de markt, wat voor een revolutie in de cosmetica-industrie zorgde. Ook met de eerste Nivea deodorants in 1991 zette Nivea nieuwe maatstaven als het gaat om de effectieve werking van deodorants.

Nivea producten voor de hele familie: zo veelzijdig is het assortiment

Of het nu gaat om verzorgingsproducten voor baby’s of huidcrèmes voor ouderen, de Nivea producten kunnen mensen hun leven lang begeleiden. Nivea kopen houdt in dat je voor een traditioneel merk kiest waarmee je in je gehele persoonlijke behoefte aan lichaamsverzorgingsproducten kan voorzien.

De eerste producten van Nivea waren verzorgingsproducten voor handen en gezicht. En ook voor wat betreft zonnebrand was Nivea een van de pioniers en adverteerde al in de jaren dertig met crèmes tegen UV-straling.

Nivea verzorgingsproducten voor mannen staan vandaag de dag voor ongecompliceerde producten die de huid uitermate goed verzorgen. Tevens staat Nivea voor betrouwbare cosmetica voor vrouwen, met shampoos die aangepast zijn aan verschillende types haar of gezichtscrèmes die rekening houden met de verschillende huidtypes. Ook voor kinderen, teenagers en oudere mensen zijn er passende producten.

Waarvoor staat cosmetica van Nivea?

Nivea staat voor geborgenheid, verzorging en toegankelijkheid en is duidelijk herkenbaar door de karakteristieke blauwe kleur. Voor veel mensen is Nivea een betrouwbare metgezel in het leven en er is bijna geen huishouden zonder ten minste één Nivea product, zoals handcrème, haarspray, zonnebrandcrème of douchegel. Het karakteristieke blauwe metalen crèmedoosje is ook al tientallen jaren te vinden in de badkamerkastjes van jong en oud.

Het bijzondere van de producten is dat ze zijn afgestemd op de individuele eigenschappen van de huid en op die manier kunnen zowel mannen en vrouwen als jong en oud in het assortiment vinden wat ze zoeken. Bovendien heeft Nivea altijd gewerkt met vrij decente geuren, wat veel mensen prettig vinden.

WieNivea koopt kiest voor een klassiek merk met een lange traditie, dat als bijna geen ander cosmeticamerk bij Duitsland hoort. In Hamburg, Berlijn en Zürich zijn er zelfs Nivea huizen waar niet alleen de producten te koop zijn, maar waar bezoekers ook inzicht kunnen krijgen in de geschiedenis van het merk. Daar biedt men zelfs behandelingen met Nivea producten aan.

Koop Nivea bij parfumdreams en profiteer van het grote assortiment

Bij parfumdreams is een groot deel van de producten van Nivea verkrijgbaar. De aanschaf van Nivea producten is niet duur, vele Nivea artikelen kosten maar een paar euro. Dankzij Nivea zijn producten voor lichaamsverzorging en huidverzorging voor iedereen betaalbaar, zonder dat er kwalitatief concessies worden gedaan.