ZOEVA

16
5/5 gebaseerd op alle beoordelingen

Zoeva: de cosmetica voor de internationale sisterhood

De naam Zoeva staat voor cosmeticaproducten en kwasten die aan de hoogste eisen voldoen, maar mild zijn voor de portemonnee. De naam Zoeva is afgeleid van de voornamen van twee zussen: Zoe en Barbara. De twee vrouwen van Griekse komaf verlieten hun thuisland om de droom van een beter leven werkelijkheid te laten worden. 'Wear the Love – draag de liefde' is de zin die de cosmetica van Zoeva perfect beschrijft.

Zoeva cosmeticaproducten zijn er in de volgende categorieën:

  • Zoeva make-up: ontdek de populaire oogschaduwpaletten die overtuigen door een hoge pigmentatie en gebruiksgemak.
  • Zoeva teint: ook conceilers, foundations, highlighters en bronzers kun je in de gebruikelijke kwaliteit bij Zoeva vinden.
  • Zoeva kwasten: Zoeva werd bekend om de premium kwasten die daarvoor alleen voor te hoge prijzen verkrijgbaar waren – een echte revolutie op de Duitse beautymarkt!

De twee zussen zijn al van kleins af aan dol op cosmetica. De echte reis van de beauty lovers met Zoeva begon in 2008. In dat jaar ontdekte de oprichtster Zoe Boikou een gat in de markt. Er waren in Duitsland op de beautymarkt geen kwalitatief goede kwasten verkrijgbaar voor een betaalbare prijs.

De zussen losten dat probleem op door vanuit huis cosmeticakwasten op eBay te verkopen. Dat lukte zo goed dat Zoe Boikou het bedrijf Zoeva oprichtte.

Zoeva cosmetica voor sterke vrouwen: Wear the Love

Veel mensen denken dat cosmetica alleen het oppervlak van de huid bedekt en zich in eerste instantie richt op het uiterlijk. Uit eigen ervaring wisten Zoe en Barbara Boikou dat producten van Zoeva ook zeer goed een symbool van innerlijke kracht kunnen zijn.

Zoe beschrijft de resolute gezichtsuitdrukking waarmee haar moeder bij de kaptafel make-up opdeed: "Met elke haal van de kwast werd haar houding rechter." Toen haar moeder bij de kleine Zoe voor het eerste rouge aanbracht, zei ze hierbij de volgende woorden: "Wat er ook gebeurt. We hebben elkaar – en de liefde." Op dat moment besefte de oprichtster dat make-up veel meer tot uitdrukking brengt dan alleen schoonheid: "Het is kracht." Wear the Love, draag de liefde, is een lijfspreuk van Zoeva: volgens Zoe is cosmetica een methode om eigenwaarde uit te drukken en ook een teken van liefde.

Koop Zoeva cosmetica online: draagbare liefde voor elke vrouw

Parfumdreams biedt een grote selectie aan cosmetica van Zoeva. Een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs is het concept waarmee de oprichtster van Zoeva sinds 2008 sterk heeft laten groeien. Bij parfumdreams vind je het assortiment van Zoeva dat door kwaliteit en prijs overtuigt.